Bezorgen & Afhalen


Verzending binnen Nederland
De verzendkosten worden berekend bij het afhandelen van uw bestelling. Bij een aantal producten vindt u voordat u het product in uw winkelwagen plaatst al een keuzemenu met hierin een aantal verzendopties. Uw bestelling zal in de meeste gevallen door PostNL worden bezorgd. Hiervoor hanteren wij onderstaande tarieven. Het exacte bedrag zal worden getoond tijdens het afrekenproces.
 

Standaard pakket of brievenbuspakket:€ 5,95

Extra zwaar of extra groot pakket:

€ 11,95

 

Nadat wij uw betaling hebben ontvangen wordt uw bestelling normaal gesproken binnen 1 à 2 werkdagen verzonden. Eventuele afwijkende levertijden staan bij de betreffende producten vermeld. Voor een bestelling welke uit meerdere producten bestaat geldt doorgaans de levertijd van het product met de langste levertijdindicatie. Bij bestellingen die in 2 of meerdere pakketten verzonden worden, bestaat een mogelijkheid dat niet alle pakketten op hetzelfde moment worden bezorgd. Wij willen u in dat geval vriendelijk verzoeken hierover geen contact met ons op te nemen, maar de status van de ontbrekende pakketten op te volgen door middel van de Track & Trace gegevens.


Waddeneilanden
Voor een klein aantal van onze producten zijn wij helaas genoodzaakt een extra toeslag te berekenen voor levering op de Waddeneilanden. Omdat dit voor de meeste producten niet het geval is kan ons systeem deze toeslag helaas niet automatisch verwerken. Wij zullen daarom in dat geval na het plaatsen van uw bestelling contact met u opnemen. Mocht de toeslag te hoog uitvallen dan heeft u uiteraard het recht om uw bestelling te annuleren. Uiteraard kunt u deze toeslag ook vooraf bij ons opvragen.

 

Afhalen
Afhalen is mogelijk alleen op afspraak